Om oss

Välkommen till Amona Vård och Omsorg

Hos oss är hemtjänst mer än tjänster – det är hjärta, omtanke, och personlig anpassning. Vi är din partner i Sollentuna för en vård som sätter människan först, fylld av värme och glädje. Upptäck skillnaden med Amona, där varje dag är en möjlighet att göra livet ljusare.

Vem är vi

Amona vård och omsorg är ett hemtjänstföretag – med de fördelar och förtjänster som detta innebär.

Hos oss blir du inte en person i mängden – utan en unik person med unika hjälpbehov. Med oss som utförare kommer du att känna dig säker på att få den hjälp du beviljats, att den utförs av kompetent personal, utifrån dina vanor och rutiner.

Vår personal på Amona Vård & Omsorg har alltid all nödvändig kompetens och utbildning för det aktuella uppdraget. Hos oss anställs undersköterskor samt vårdbiträden med lång erfarenhet inom vård och omsorg. I arbetsgruppen finns också personal med särskild kunskap om demenssjukdomar.

Vårt Löfte

Vi lovar dig en hemtjänst som ser det unika i varje människa, och där ditt inflytande, självbestämmande och integritet står i fokus. I Amona vård och omsorg blir du aldrig en i mängden – och vårt mål är att ge dig kvalificerad hemtjänst som utgår från både aktuell kunskap och flexibilitet.

Med Amona Vård & Omsorg som ditt val, ska du känna dig säker på att vi gör vårt yttersta för att anpassa hjälpen till dina vanor och rutiner. Inom ramen för ditt biståndsbeslut kan vi omprioritera hjälpen för att passa just dina behov. Uppstår akuta behov utanför biståndsbeslutet behöver du inte oroa dig för att stå utan hjälp.

Hemtjänst i Stockholm med Amona Vård och Omsorg

Så här går du tillväga

Starta processen

Kontakta din kommuns biståndshandläggare för att påbörja ansökningsprocessen för hemtjänst.

Gör ditt val

Utforska dina alternativ och välj den hemtjänst som bäst möter dina behov. Vi på Amona Vård och Omsorg är här för att ge dig den högsta kvaliteten på hemtjänst i ditt område. Tveka inte att kontakta oss för råd och information.

Bekräfta ditt val

När du har bestämt dig för Amona Vård och Omsorg som din hemtjänstleverantör, meddela detta till din biståndshandläggare. Att välja oss som din privata utförare innebär inga extra kostnader för dig.

Personlig planering

Efter ditt val kommer vi att kontakta dig för att tillsammans planera din hemtjänst. Vårt fokus ligger på att anpassa våra tjänster efter just dina behov och önskemål för att säkerställa den bästa möjliga omsorgen.