Om Oss

Amona vård och omsorg är ett litet hemtjänstföretag – med de fördelar och förtjänster som detta innebär.

Hos oss blir du inte en person i mängden – utan en unik person med unika hjälpbehov. Med oss som utförare kommer du att känna dig säker på att få den hjälp du beviljats, att den utförs av kompetent personal, utifrån dina vanor och rutiner.

Vår personal på Amona Vård & Omsorg har alltid all nödvändig kompetens och utbildning för det aktuella uppdraget. Hos oss anställs undersköterskor samt vårdbiträden med lång erfarenhet inom vård och omsorg. I arbetsgruppen finns också personal med särskild kunskap om demenssjukdomar.

Vårt Löfte

Vi lovar dig en hemtjänst som ser det unika i varje människa, och där ditt inflytande, självbestämmande och integritet står i fokus. I Amona vård och omsorg blir du aldrig en i mängden – och vårt mål är att ge dig kvalificerad hemtjänst som utgår från både aktuell kunskap och flexibilitet.

Med Amona Vård & Omsorg som ditt val, ska du känna dig säker på att vi gör vårt yttersta för att anpassa hjälpen till dina vanor och rutiner. Inom ramen för ditt biståndsbeslut kan vi omprioritera hjälpen för att passa just dina behov. Uppstår akuta behov utanför biståndsbeslutet behöver du inte oroa dig för att stå utan hjälp.

Cypyright 2018 Amona Vård & Omsorg