Konsultation genom hemtjänst

Konsulttjänster inom vård och omsorg

Välkommen till Amona vård och omsorg AB, din pålitliga partner inom hemtjänst och äldreomsorg. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av tjänster som syftar till att förbättra livskvaliteten för äldre och omsorgsbehövande. Utöver vår omfattande hemtjänstverksamhet erbjuder vi även konsulttjänster som riktar sig till andra vårdföretag och myndigheter.

Varför välja våra konsulttjänster?

Skreddarsydda lösningar för dina unika behov

Erfarenhet och kompetens

Vår personal består av kvalificerade konsulter med lång erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Vi har samordnare, arbetsledare och gruppchefer som är specialiserade på att möta olika omsorgsbehov och situationer.

Mångfald

Vi är stolta över den språkliga och kulturella mångfalden bland våra konsulter. Detta gör det möjligt för oss att på ett respektfullt och omtänksamt sätt möta behoven hos olika omsorgsmottagare.

Flexibilitet

Vi förstår vikten av att kunna erbjuda en nära och flexibel personal. Våra konsulter är väl förberedda för olika utmaningar och kan snabbt anpassa sig till nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.

Snabb respons

Vi är redo att rycka in med kort varsel när behovet uppstår. Våra konsulter är redo att ta itu med olika projekt och uppdrag inom vårdsektorn.

Vår verkställande direktör – en passionerad ledare

Vår verkställande direktör, Hani Keriakes, har en gedigen bakgrund inom hemtjänst och äldreomsorg. Som en prestigelös ledare brinner han för att skapa en positiv inverkan på människors liv och välbefinnande. Med erfarenhet som samordnare, personalansvarig, och ekonomiansvarig, har Hani Keriakes en djup förståelse för vårdsektorn och dess utmaningar.

Arbetslivserfarenhet

  • Verkställande direktör (VD) på Amona vård och omsorg AB, Sollentuna (sedan september 2018)

  • Underköterska, Aleris Omsorg AB, Sollentuna (2013-2018)

  • Anhörigvårdare, Humana, Sollentuna (2009-2016)

  • Underköterska, Attendo, Sollentuna (2008-2013)

Så här går du tillväga

Starta processen

Kontakta din kommuns biståndshandläggare för att påbörja ansökningsprocessen för hemtjänst.

Gör ditt val

Utforska dina alternativ och välj den hemtjänst som bäst möter dina behov. Vi på Amona Vård och Omsorg är här för att ge dig den högsta kvaliteten på hemtjänst i ditt område. Tveka inte att kontakta oss för råd och information.

Bekräfta ditt val

När du har bestämt dig för Amona Vård och Omsorg som din hemtjänstleverantör, meddela detta till din biståndshandläggare. Att välja oss som din privata utförare innebär inga extra kostnader för dig.

Personlig planering

Efter ditt val kommer vi att kontakta dig för att tillsammans planera din hemtjänst. Vårt fokus ligger på att anpassa våra tjänster efter just dina behov och önskemål för att säkerställa den bästa möjliga omsorgen.

Utbildningar och kvalifikationer

Här på Amona vård och omsorg AB sätter vi stort värde på kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling. Våra konsulter genomfört följande relevanta utbildningar:

Socialrätt 2023-pågående

Vårdpedagog och handledning (2018)

Hemsjukvård (2017)

Akutsjukvård (2017)

Medicin (2017)

Personaladministration (2015)

Ledarskap och organisation (2014)

Företagsekonomi (2014)

Psykologi (2006)

Arbetsmiljö och säkerhet (2006)

Vård och omsorgsarbete (2006)

Etik- och livsfrågor (2006)

Människan socialt och kulturellt (2006)

Bli hemtjänstkund hos oss

Att bli hemtjänstkund hos oss är enkelt. Kontakta din kommunala biståndshandläggare och specificera att du önskar Amona Vård och Omsorg som din omsorgsleverantör. Som en privat aktör innebär våra tjänster ingen extra kostnad för dig.