Konsulttjänster

Konsulttjänster inom vård och omsorg

Välkommen till Amona vård och omsorg AB, din pålitliga partner inom hemtjänst och äldreomsorg. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av tjänster som syftar till att förbättra livskvaliteten för äldre och omsorgsbehövande. Utöver vår omfattande hemtjänstverksamhet erbjuder vi även konsulttjänster som riktar sig till andra vårdföretag och myndigheter.

Varför välja våra konsulttjänster?

Erfarenhet och kompetens: 

Vår personal består av kvalificerade konsulter med lång erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Vi har samordnare, arbetsledare och gruppchefer som är specialiserade på att möta olika omsorgsbehov och situationer.

Mångfald: 

Vi är stolta över den språkliga och kulturella mångfalden bland våra konsulter. Detta gör det möjligt för oss att på ett respektfullt och omtänksamt sätt möta behoven hos olika omsorgsmottagare.

Flexibilitet: 

Vi förstår vikten av att kunna erbjuda en nära och flexibel personal. Våra konsulter är väl förberedda för olika utmaningar och kan snabbt anpassa sig till nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.

Snabb respons: 

Vi är redo att rycka in med kort varsel när behovet uppstår. Våra konsulter är redo att ta itu med olika projekt och uppdrag inom vårdsektorn.

Vår verkställande direktör – en passionerad ledare

Vår verkställande direktör, Hani Keriakes, har en gedigen bakgrund inom hemtjänst och äldreomsorg. Som en prestigelös ledare brinner han för att skapa en positiv inverkan på människors liv och välbefinnande. Med erfarenhet som samordnare, personalansvarig, och ekonomiansvarig, har Hani Keriakes en djup förståelse för vårdsektorn och dess utmaningar.

Arbetslivserfarenhet

Verkställande direktör (VD) på Amona vård och omsorg AB, Sollentuna (sedan september 2018)

Underköterska, Aleris Omsorg AB, Sollentuna (2013-2018)

Anhörigvårdare, Humana, Sollentuna (2009-2016)

Underköterska, Attendo, Sollentuna (2008-2013)

Utbildningar och kvalifikationer

Här på Amona vård och omsorg AB sätter vi stort värde på kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling. Våra konsulter genomfört följande relevanta utbildningar:

Socialrätt 2023-pågående

Vårdpedagog och handledning (2018)

Hemsjukvård (2017)

Akutsjukvård (2017)

Medicin (2017)

Personaladministration (2015)

Ledarskap och organisation (2014)

Företagsekonomi (2014)

Psykologi (2006)

Arbetsmiljö och säkerhet (2006)

Vård och omsorgsarbete (2006)

Etik- och livsfrågor (2006)

Människan socialt och kulturellt (2006)

Kontakta oss för mer information

 

Om ni är intresserade av våra konsulttjänster eller har några frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om hur våra konsulter kan stödja er verksamhet och bidra till att skapa en ännu bättre vårdmiljö för era klienter. Amona vård och omsorg AB – er pålitliga partner inom vårdsektorn.

Cypyright 2018 Amona Vård & Omsorg